2009. június 18., csütörtök

Túró Rudi (Guberáló Rudolf), hát nem vicces !

Egy Túró Rudi miatt verték meg a kisfiút roma társai, kórházba került

Három bordája eltörött, de nem tisztázott, hogy mikor.

A Sonline.hu egyik olvasója jelezte, hogy a lábodi Kótai Lajos Általános Iskolában egy diákot öt osztálytársa megvert. Az e-mailben az állt: öt cigány diáktársa vert meg egy Túró Rudiért egy magyar diákot, a fiút jelenleg a kaposvári kórházban kezelik, mivel – az ütések és a rugdosások miatt – három bordája eltört.

Az esetről Ifi Gézáné, az iskola igazgatója azt mondta: valóban összverekedtek a diákok. – Ötödik osztályos gyerekek vesztek össze egy Túró Rudin a napköziben – mondta Ifi Gézáné. – A dulakodás közben az egyik kisgyereket ellökték, aki olyan szerencsétlenül esett, hogy a nevelők jobbnak látták, ha orvosi segítséget kérnek. Valóban bordatörést állapítottak meg a kisgyereknél, de azt még nem tudni, hogy ez az eset okozta a törést, vagy az régebbről származik. A kisfiú ugyanis napok óta fájlalta az oldalát. Így most iskolánk is az orvosi véleményre vár, mely megállapítja, hogy a bordatörés az iskolai esés vagy egy korábbi baleset következménye volt – mondta Ifi Gézáné hozzátéve: a szülőkkel mindenben egyeztettek az eset kapcsán, a kisfiú pedig hamarosan haza is térhetett a kórházból.

– Természetesen a történtekben érintett gyermekek az intézmény szabályai szerint megkapják a megfelelő iskolai büntetést a verekedés miatt – tette hozzá Ifi Gézáné, aki a szerkesztőségünkhöz eljutatott e-mailben felvetettekkel kapcsolatban kifejtette: nem tesznek különbséget a gyerekek között. – Ötödik osztályos iskolások között alakult ki veszekedés, melynek sajnálatos következménye lett, de etnikai indítást nem kell benne keresni – hangsúlyozta az iskolaigazgató.

sonline.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése