2009. június 18., csütörtök

Nekik szabad?

A roma lakosság megnyugtatására és az önmaguk védelmére szervezett "járőrözés" befejezésére kérte a nógrádi cigányság vezetőit a megye rendőrfőkapitánya, aki ennek érdekében megbeszélést folytatott a kisebbségi politikusokkal.
A megye több területén a romák egyes csoportjai "olykor" közbiztonságra veszélyes eszközökkel felszerelkezve járják a települések utcáit, hogy így biztosítsák saját védelmüket. Hisz nyilvánvalóan rettegésben élnek derék romáink a tomboló magyarterrortól, ezért kénytelenek kaszával, kapával, viperával, pisztollyal felfegyverkezni, néha "védekezésből" tanárokat lincselni.
A rendőrség akkor sem hunyhat szemet a jogsértések esetén, ha megérti a cigányság félelmét - mondta Szabó Jenő főkapitány. Arra kérte a roma vezetőket, nyugtassák meg a cigányságot, hogy a rendőrség mindenki biztonságát megvédi, és nincs szükség a települések nyugalmát veszélyeztető önbíráskodásra.
Kérdésünk: ha a Magyar Gárda járőrözne, vajon őket is csak szépen kérnék, hogy hagyják abba, vagy rohamrendőrök vonulnának a helyszínre, oszlatnának, bevinnék a magyarokat, továbbá követelnék a Magyar Gárda feloszlatását?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése