2009. június 17., szerda

Idős ember

Egy nemrég felállított játékot szerettek volna kipróbálni,de a környéken lakó,kiskorúakból(5-13 év) álló patkánybanda elfoglalta a játékot,és nem engedtek oda senkit. A nagyapa rájuk szólt és megkérte őket,hogy az unokái is hadd használják a játékszert. Erre a kis bűnözőkezdemények "rászálltak" az idős emberre,szemtanúk szerint egyikük bele is rúgott.
Cigány szokás szerint gyalázták,elmondták mindennek,nem hagyták békén egy pillanatig sem. Ezt látva néhány anyuka a bácsi védelmére kelt,mert tudták hogy szívbeteg,de addigra késő volt-csak azt lehetett látni,hogy az idős ember eldől,és levegőért kapkod. Életét a példás gyorsasággal kiérkező mentők sem tudták megmenteni,pedig 40 percig próbálkoztak újraélesztéssel.3 gyermeket és 4 unokát hagyott itt.

(Olvasónktól)
Olvasó: Köszönettel olvastam a Szívbeteg bácsit kergettek halálba a cigányok című írást a honlapon. Az a bácsi az ÉDESAPÁM. Élt és sajnos halt az unokáiért, akik nem értik miért halt meg.

59-éves volt, felesége,3 gyereke és 3 unokája (Kende, Zsombor és Bese) valamint az egész család gyászolja Őt.

Köszönöm, hogyha eltérő okokból is, de Rá gondoltok.

Csak azt nem értem: A lakótelepi rendőrség 2 sarokra, a polgár őrség egy percre sincs. Hol voltak amikor kellettek volna??

Köszönöm mindazoknak akik segítettek, mentőt hívtak és köszönöm a mentősöknek kitartó, állhatatos munkájukat.

Kérek mindenkit, aki együtt érez velünk, a jövő héten pénteken (06.05) este 17óra30-kor gyújtson egy szál gyertyát és gondoljon minden olyan emberre, aki értelmetlen agresszió miatt hagyta itt szeretteit.

Köszönöm: Kata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése